Liqui Moly Motor Oils Additives Car Care
Home | LIQUI MOLY i voldsom vækst i det første kvartal

LIQUI MOLY i voldsom vækst i det første kvartal

Sales manager national Günter Hiermaier (left), head of marketing Peter Baumann (right) und Managing Director Ernst Prost.


Gerhard Riedmüller, head of export sales
Omsætningsspring hos den tyske motorolie- og additiv-specialist


Ulm, april 2012 – Den tyske motorolie- og additivspecialist LIQUI MOLY har startet det nye år med et omsætningsspring. I det første kvartal tegner virksomheden sig for en omsætning på 95,5 millioner euro. Det er 26 procent mere end i de første tre måneder af 2011. Heller ikke de stærkt stigende råstofomkostninger kunne bremse virksomhedens vækst.

I indlandet er omsætningsvæksten på 17 procent. „Vi har vundet rigtig mange nye kunder, der bekender sig til vores mærke og udnytter enhver chance for at sælge vores produkter“, lyder den nationale salgsleder Günter Hiermaiers forklaring på dette omsætningsspring i Tyskland.

Mærket bliver også stadig mere kendt i udlandet. Her er omsætningsplusset på 34 procent i forhold til forårsperioden endnu mere iøjnefaldende end indlandets. I 110 lande på alle kontinenter sælger eksportleder Gerhard Riedmüller og hans team motorolier, additiver, autopleje-og værkstedsservice-produkter „made in Germany“. „Topkvalitet fra Tyskland har sin pris“, understreger Gerhard Riedmüller, men det tager man med i købet. Også salgspartnerne i de enkelte lande ved, at det er mere attraktivt at sælge et etableret mærke.

Salgskollegerne understøttes fra marketingafdelingen i Ulm, der styres af Peter Baumann: „Udtrykt lidt martialsk: Vi leverer ammunitionen til omsætningsjagten og gør alt - og det er virkelig alt - for at udbygge vores markedsandele, for at øge omsætningerne og gøre vores kunder glade og tilfredse.“ Alt bliver indrettet på at opfylde kundernes behov. Succesformlen er ifølge Peter Baumann enkel: „Vi fortæller ikke vores kunder, hvad der gavner dem, men vi spørger dem hvad de har brug for til salget.“

Firmaet afsluttede år 2011 med en omsætningsstigning på knap 20 procent. Aktuelt er man på samme kurs. Fabrikkerne kører for fuld skrue. Kun sådan kan man være på højde med omsætningsstigningen. Administrerende direktør Ernst Prost glæder sig over, at medarbejderne er fast besluttede på at følge denne værkskurs: „Gud ske tak og lov har jeg vidunderlige kolleger, som med stor flid og stigende produktivitet gør alt dette muligt; også ved hjælp af særlige arbejdshold. Hvis vi fortsætter på denne måde, når vi i år nemt de 400 millioner euro, og i 2020, kommer vi, sådan som det er vores vision, op på 1,5 milliarder euro.“ For ét mål har firmaets leder fortsat fast i sigte: at blive markedsleder inden for motorolie – ikke blot i Tyskland, men i verden.

Med omsætningerne vokser også antallet af medarbejdere. I det forløbne opstod der 70 nye arbejdspladser hos LIQUI MOLY. I det første kvartal af 2012 kom der endnu tre til.

I Danmark sælges LIQUI MOLY af Auto-G.

OmLIQUI MOLY
LIQUI MOLY GmbH fra Ulm i den sydlige del af Tyskland tilbyder et bredt udvalg af produkter af høj kvalitet som f.eks. motorolier, additiver (tilsætningsstoffer), bilplejeprodukter og serviceprodukter. Udvalget omfatter mere end 4000 artikler. LIQUI MOLY udvikler og tester sine produkter på egne laboratorier, producerer udelukkende i Tyskland og markedsfører selv alle produkter. LIQUI MOLY blev etableret for mere end 50 år siden og hører til de førende inden for branchen. Produkterne sælges i Tyskland og i 100 yderligere lande.


For more information, please contact:
LIQUI MOLY GmbH
Peter Szarafinski
Head of Media Relations International
Jerg-Wieland-Str. 4
89081 Ulm-Lehr
Fon: +49 (0)731/1420-189
Fax: +49 (0)731/1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de


Downloads

LIQUI MOLY i voldsom vækst i det første kvartal - press release for download - (sales_Q1_2012_DK.doc | 147 KB)
Die „Drei Garanten“ für Nachhaltigkeit: Vertriebsleiter Günter Hiermaier (links), Marketingleiter Peter Baumann (rechts) und LIQUI MOLY-Geschäftsführer Ernst Prost. - Pressefoto zum Download - (Garanten_027.jpg | 3,4 MB)
Der vierte im Bunde für Nachhaltigkeit: Gerhard Riedmüller, Leiter Export bei LIQUI MOLY. - Pressefoto zum Download - (IMG_5574.jpg | 896,7 KB)
Labormitarbeiter Oliver Kuhn - Pressefoto zum Download - (Oliver_Kuhn_2.jpg | 320,4 KB)
Verladung Fassware LIQUI MOLY - Pressefoto zum Download - (LM-Stapler-1.jpg | 2,2 MB)


<< back
 
imprint | privacy | contact | print | search | | | | |


contact data:
LIQUI MOLY GMBH
Jerg-Wieland-Strasse 4
D-89081 Ulm-Lehr

telephone: 0731-1420-0
fax: 0731-1420-71
e-mail: info@liqui-moly.de
Internet: www.liqui-moly.eu

source:
VOILA_REP_ID=C1257352:004C7CE9