LIQUI MOLY - MOOTTORIÖLJYT, LISÄAINEET, AUTONHOITOTUOTTEET
Etusivu | Venetuotteiden mediakampanja käyntiin

Venetuotteiden mediakampanja käyntiin

Täältä näet kuvia.


LIQUI MOLY on luonut Marine-tuotevalikoimalle imagovideon, Facebook-sivut ja oman kotisivun


Elokuu 2017 – Kaksi kipparia kavereineen ottaa upeiden veneidensä kanssa kurssin kohti ulappaa. LIQUI MOLYn ansiosta he voivat tehdä niin rauhallisin mielin. Tämä on LIQUI MOLYn uuden imagovideon sisältö suurin piirtein. Videon lisäksi yritys on luonut myös veneaiheisen Facebook-sivun ja kotisivun.

Videon rinnakkaiset tapahtumasarjat osoittavat, miten LIQUI MOLYn Marine-tuotteiden avulla purjeveneet ja moottoriveneet voi valmistella seuraavaa matkaa varten. "Video esittelee veneilijöiden elämää ja kertoo asiakkaille, että Marine-valikoimamme tuotteiden ansiosta moottoriin voi luottaa vesillä kaikissa tilanteissa, joten veneilystä voi nauttia täysin rinnoin", sanoo Director Business Development Boat and Marine Jan Volk.

Video on osa veneasiakkaille suunnattua mediakampanjaa. Lisäksi on venetuotteiden oma Facebook-sivu ja kotisivu osoitteessa www.liqui-moly.com/marine. Marine-tuotevalikoimassa on moottoriöljyjä, lisäaineita, erikoisrasvoja ja hoitoaineita, jotka kaikki on kehitetty hankaliin vesiolosuhteisiin. "Käyttövarmuus on tärkeää sekä henkilöautojen että veneiden kohdalla. Vesillä olosuhteet ovat kuitenkin erilaisia, minkä vuoksi olemme päättäneet keskittyä erityisesti veneasiakkaisiin. Se koskee sekä tuotteita että viestintää, sillä haluamme luoda yhteyden asiakkaisiin siellä, missä he ovat", Jan Volk kertoo.

Venevideo YouTubessa
Lyhyt versio
Pitkä versio

LIQUI MOLY Marine Facebookissa.


Du kan få mer informasjon hos
LIQUI MOLY GmbH
Peter Szarafinski
Internasjonal PR-ansvarlig
Jerg-Wieland-Str. 4
89081 Ulm-Lehr
Fon: +49 (0)731/1420-189
Fax: +49 (0)731/1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de


Ladattavat aineistot

Venetuotteiden mediakampanja käyntiin - - (Marine_marketing_FIN.docx | 133,6 KB)


<< back
 


Kontaktdaten:
LIQUI MOLY GMBH
Jerg-Wieland-Strasse 4
D-89081 Ulm-Lehr

Telefon: 0731-1420-0
Telefax: 0731-1420-71
E-mail: info@liqui-moly.de
Internet: www.liqui-moly.eu

Quelle:
VOILA_REP_ID=C1257BB0:00227808